Select Page
O mică bucurie

Răsfăț

Revitalizare

Centru SPA unic in Colibița, cu un jacuzzi gigantic, saună finlandeză, saună cu aburi, grotă salină, saună cu infrarosu, piscina interioară incalzită și numeroase alte posibilități de petrecere a timpului liber.

Faceți o rezervare

0740 166 371

 

0790 88 00 33 

Grotă Salină

 

Terapia cu sare are rol în menținerea sănătății,atenuarea simptomelor afecțiunilor respiratorii și întărirea sistemului imunitar,într-un mod natural,confortabil și relaxant, prin inhalarea aerosolilor salini sau absorbția acestora prin intermediul pielii.
Microclimatul din salină este aseptic și se caracterizeaza printr-o excepțională puritate bacteriologică și printr-un aer bogat în minerale și microelemente.Pe lângă ionizarea negativă,binefăcătoare pentru sănătate, aerul din salină este bogat in iod,potasiu , calciu,magneziu,seleniu și alte elemente.Temperatura este de 30 grade C.
Ședințele pot dura 45 min.

Sauna Finlandeză

 

Este o saună realizată într-o incinta de lemn, încalzită electric cu ajutorul rocilor vulcanice. Sauna uscată are o umiditate de aproximativ 10% și o temperatură de 85° – 90°C.

Beneficii:

-creșterea rezistenței organismului la infecții

-accelerarea metabolismului

-îmbunătățirea circulației sângelui

-îmbunătățirea funcțiilor respiratorii

-eliminarea toxinelor

-revitalizarea pielii
-eliberare de stres

Sauna cu infraroșu

 

Razele infraroșii cresc căldura corpului, creând o febră artificială și activând sistemul nostru imunitar. Astfel corpul își sporește rezistența la boli și își întărește sănătatea generală.

Efecte benefice:

–  întărirea sistemului imunitar, destinderea musculaturii, decongestionarea căilor respiratorii, curățarea și catifelarea pielii,îmbunătațirea activității inimii,eliminarea toxinelor din organism.

Înainte de prima sesiune se recomandă un dus. Ședințele de saună nu trebuie să depășească 15-20 minute. Încercați să răcoriți organismul cu apă rece sau aer rece fară a-l supune șocurilor. Nu treceți de la o saună la alta fără ca înainte să vă fi racorit. Repetați ședința de sauna de maxim 2-3 ori.                                    

Sauna Cu Aburi

 

Spre deosebire de sauna normala, baia turcească oferă o atmosferă umedă și plăcută, fără a fi sufocantă. Aceasta este  o încapere spațioasă, îmbrăcată în piatră (sau faianța) cu o lumina difuza relaxanta, iar bancile sunt încălzite. Există și o sursă de apa rece care permite coborârea temperaturii corpului în timpul tratamentului. Temperatura în baia de aburi este de 50-60C , cu o umiditate de 90-100%. 

Efecte benefice:

– întărirea sistemului imunitar, destinderea musculaturii,

– decongestionarea căilor respiratorii,

– curățarea și catifelarea pielii,

– îmbunătățirea activității inimii,

– elimina toxinele din organism.

Înainte de prima sesiune se recomanda un duș. Ședințele de sauna nu trebuie să depășeasca 15-20 minute.

Piscină de 9x6 metri cu o adâncime de 1,35 metri

Un proverb chinezesc zice când e vreme frumoasă, ia-ți umbrela de ploaie! și asta pentru că, cu capriciile vremii nimeni nu s-a putut pune vreodată.
însă, piscina interioară ne ferește de ele și ne permite să ne relaxăm în tihnă. lăsați căldura apei (31-32 grade Celsius) să vă detensioneze mușchii și înecați stresul zilnic.

Jacuzzi pentru 20 de persoane cu apa încalzită la 36 grade C

Cine zice că dacă nu ești fan înot nu te poți bucura din plin de beneficiile apei? apa încălzită la .. grade Celsius destinde musculatura și îndepărtează tensiunea acumulată zilnic în organism.
lasă-te răsfățat de masajul apei din jacuzzi și lasă endorfinele să-ți inunde corpul!

Ce spun clientii nostri?

“Spa-ul este minunat, saune, jacuzzi,piscina interioara!”

– Gabriel

Personal foarte amabil, camere curate, un spa minunat. Relaxare totala

– Alexandrina

 “Un colt de rai…locatia superba..de vis, dotata cu un spa modern, personalul foarte tanar si amabil, mancarea excelenta..multumim bucatarului! Camerele..cochete,curate!

❤Cu siguranta o sa revenim!Recomand cu drag❤”

 

– Mihaela

 “Intr-un cuvant , frumos, curat , personal amabil

 

– Suzana

 “Un loc perfect de relaxare! Liniste, aer curat, conditii de nota 10, totul e curat si ingrijit, gama variata de saune, jacuzzi cu apa calda, piscina spatioasa.

Mancarea e foarte buna, bucatarul e amabil, glumet si sociabil la fel ca tot personalul Spa-ului. Recomand cu drag acest loc parca rupt din rai!

 

– Sachill

 “Mega like! Vizitam acest loc de poveste cu mare placere in fiecare vara !

 

– Adrian

Tarife

Adulți si copii peste 14 ani

90 lei/pers

Copii 4 -13 ani:

50 lei/pers

Copii până la 4 ani

gratuit

Haide la noi

Vă așteptăm la Montana Resort cu răsfăț și relaxare în inima naturii!

Cu o priveliște minunată asupra pădurilor înconjuratoare și a Munților Călimani, un centru Spa unic în Colibița, un bucătar cum n-ați mai întâlnit demult și o varietate de activități de recreere, Montana Resort e locația perfectă pentru o vacanță la munte, indiferent de anotimp. Vă veți bucura de tot confortul de acasă, însoțit de liniste și aer curat.